סקר
אני מתחיל מסכת חולין:

פורום פורטל הדף היומי

כלליכו שבט תשע"ד20:52אני לא זוכר קישור יותר מרגש מזה!!! / ‏יהודי_קדום
על פניו וקריאה ראשונה וצפייה בוידאו נראה לי שהמקום המופנה בקישור זה הוא מהפך בחיי כל חפץ דעת ה'. (אמנם רק בהבנה ראשונה של הדברים אבל זו תחושתי)

יישר כוח גדול לר' לינקוש המעיר את עינינו וליבנו בקישוריו ובכישוריו !

זו הפעם הראשונה שאני מחכה בכליון עיניים ליום העצמאות של ארה"ב! (יום ההפצה של התכנה).

אני ממש עוצר בעצמי, ולא רק בגלל קוצר זמן, לכתוב מדוע אני רואה מהפך בחיי לימוד התורה ובעיקר בציבורים שלא היו נגישים לכך, וכן מדוע אני חש את המהפך - לכן אומר רק את העיקר: לפני 30 שנה מיחשבתי את ישיבת "היישוב החדש", מאפס ואחרי ששיכנעתי את הרב קולודצקי זצוק"ל שזה העתיד, - מי היה מאמין? מה שקרה מאז כל אחד יודע.
כנ"ל מיחשבתי מאפס את אוניברסיטת (אז מכללה) אריאל, את אולפנת להב"ה בקדומים ועוד כמה דברים קטנים כך שתחושות הבטן שלי קשורות משום מה גם לראש!
ולמי שלא מכיר את שוטנשטיין הממוחשב, הנפלא והמעולה (באנגלית) אומר שזה שונה! (ממש כמו 'צוויי דינים'...)

טוען....

הודעה ראשית   օ הודעה ראשית ללא תוכן   תגובה להודעה   օ תגובה להודעה ללא תוכן   הודעה חדשה   הודעה שנצפתה   הודעה נעוצה  
סימון משתמשיםמשתמש מחובר   מומחה   מנהל              תקנון הפורום
תכנות: entry
© כל הזכויות שמורות לפורטל הדף היומי | אודות | צור קשר | הוספת תכנים | רשימת תפוצה | הקדשה | תרומות | תנאי שימוש באתר | מפת האתר